Missie en visie

 • Missie, visie

  Er wordt nog teveel gas verspild in slecht renderende energiecentrales of installaties. Door dit (aard)gas lokaal in warmte/koude en of elektriciteit om te zetten, wordt deze volledig benut! Met behulp van onze gasmotortechnologie een energie- en kostenbesparing realiseren voor eindgebruikers en zo bijdragen aan een significante CO2 reductie!

  Missie
  Gasengineering realiseert energie- en kostenbesparing voor haar klanten en draagt daardoor bij aan een betere en gezondere werk-, leer- en leefomgeving.

  Visie
  Primaire energie optimaal benutten!

  Rationeel energieverbruik is de basis voor de overgangsfase naar een energie, CO2 neutraal gebouw. Het optimaal benutten van aardgas is hiervoor de basis. Efficiënter, zuiniger en duurzamer met gas.

  Doel
  Gas het nieuwe nu, het brengt de energiebesparing die iedereen wil. Haal meer uit ‘gas’ met Gasengineering als uw vakspecialist.

  Belangrijkste doel van Gasengineering is binnen twee jaar 2.5 miljoen m3 gas per jaar besparen!

  Academy EC Power
  Of u nu een WKK-nieuwkomer of ervaren professional bent: Wij hebben het juiste informatieaanbod. De EC POWER Academy biedt alles, van de basiscursus om de voordelen van warmtekrachtkoppeling te leren kennen, tot het expertseminar inclusief professionele uitwisseling. Ook op maat gemaakte trainingen voor onze  complexe totaaloplossingen kunnen op aanvraag worden gegeven. Mail dan naar: info@gasengineering.nl

  Informatie Gasengineering
  Over ons, klik hier
  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag.